Het team van experts

Jack Smith

Cryptocurrency Expert


Sinds de release van Bitcoin in 2009 heb ik het grootste deel van mijn tijd besteed aan het onderzoeken en bestuderen van verschillende cryptocurrencies en hun blockchains.

De nieuwe financiële mogelijkheden zijn eindeloos. Korte en lange termijn investeringen zijn aanzienlijk lucratiever in vergelijking met de beurshandel waaraan ik gewend was. Ik ben een echte voorstander van de kansen die cryptocurrency en de blockchain technologie de wereld bieden. Niet langer is de gemiddelde persoon uitgesloten van grote financiële voordelen.

De innovatieve kracht van de blockchain technologie creëert nieuwe kansen voor ons allemaal.

Martijn Schipper

Blockchain Expert


De blockchain technologie fascineert me al heel lang, sinds de komst van de Bitcoin. Als techneut ben ik vooral geïnteresseerd in de technische applicatie en ontwikkeling van deze technologie. Het is een slimme ontwikkeling die vooral bedrijven veel efficiënter zal maken, dus het leven voor ons goedkoper en sneller.

De blockchain technologie en cryptocurrency gaan ons leven veranderen.

Isabel Schouten

Blockchain Expert


Sinds ik ben gaan verdiepen in de Bitcoin, kwam ik erachter dat de wereld die erachter zit nog véél interessanter is. Sindsdien heb ik er mijn beroep van gemaakt en middels Crypto Bootcamp hoop ik veel andere te kunnen onderwijzen over cryptocurrency.

Bitcoin is nog maar de top van de ijsberg. Elke dag leer ik meer over blockchain en de oneindige mogelijkheden.
parallax background

Bekijk onze gratis
Getting Started cursus.


Ja, ik wil alles leren over cryptocurrency!
CoursesCursussen