Veelgestelde vragen

Cryptocurrency

1Ben ik niet te laat om in te stappen?
Zeker niet! De cryptocurrency markt staat nog in de kinderschoenen en zal in de toekomst nog veel meer omarmt worden door een groter publiek en bedrijven. Er zijn veel winstgevende investeringsmogelijkheden. Hoe je investeert, leer je in onze premium cursussen!
2Waarom is een cursus nodig om te starten met cryptocurrency?
De markt van cryptocurrency kan erg ingewikkeld zijn voor een beginner. Er zijn vele valkuilen waar je als starter nog niks vanaf weet, hierdoor kun je al je investeringen kwijtraken. Crypto Bootcamp helpt nieuwe investeerders dusdanig dat ze weten wat ze doen en met een gerust gevoel kunnen starten met beleggen.
3Waarom is blockchain en cryptocurrency zo bijzonder?
Dat leer je in onze cursus:)

Cursussen

1Hoe start ik met een betaalde cursus?
Ga naar de cursus en klik op de koop knop. De cursus zit in je winkelmandje, waarna je deze kunt afrekenen. Je gebruikersnaam en wachtwoord vul je in tijdens het afrekenproces, hiermee kun je daarna inloggen en starten met de cursus. Succes!
2Ik ben op zoek naar 1-op-1 cryptocurrency coaching, bieden jullie dat aan?
Jazeker! Onze cryptocurrency experts staan elke dag voor jou klaarm om jou te helpen een écht crypto-belegger te worden. Neem contact met ons op via de contact pagina voor meer informatie.
3Hoe lang houd ik toegang tot mijn gekochte cursus?
Je zult blijvend toegang houden tot alle cursusmateriaal. Zo kun je altijd refereren naar de cursus en specifieke informatie en video's terugkijken wanneer je aan de slag gaat met cryptocurrency.
4Leer ik in de cursus alles wat nodig is om te starten met investeren?
Jazeker! In de premium Getting Started cursus leer je alles wat je nodig hebt om te kunnen investeren in cryptocurrency. Mocht je dieper willen ingaan op cryptocurrency trading en cryptocurrency mining, dan kun je een van de andere premium cursussen aanschaffen.

Account

1Welke betaalopties bieden jullie?
Wij bieden de meest populaire betaalmogelijkheden aan, zoals iDeal, PayPal, Creditcard, MrCash/Bancontact, Sofort Banking en zelfs Bitcoin.
2Hoe maak ik een account aan?
Zodra je je hebt ingeschreven voor de gratis Getting Started cursus of een van onze betaalde cursussen hebt gekocht, zul je bij het afrekenen een account aanmaken. Met deze logingegevens krijg je toegang tot al jouw cursussen.
3Waar vind ik mijn inloggegevens?
Je creëert zelf je inloggegevens tijdens het afreken- en registratieproces. Ook zul je je login gegevens per e-mail ontvangen. Ben je je wachtwoord kwijt? Vraag dan een wachtwoord reset aan via het login scherm.

Support

1Hoe neem ik contact op met support?
Ga naar onze contactpagina en vul het contactformulier in, wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Ook kun je direct een e-mail sturen naar info@cryptobootcamp.com.
2Wanneer zijn jullie bereikbaar?
We zijn bereikbaar tussen 9:00-18:00 CET (Amsterdam). Afspraken en gesprekken met onze coaches zullen onderling worden afgesproken.
parallax background

Bekijk onze gratis
Getting Started cursus.


Ja, ik wil alles leren over cryptocurrency!
CoursesCursussen